Februari, 2023

11feballdayGEANNULEERD! 23e Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen GEANNULEERD!Den Bosch

Meer

Evenementen details

23e Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen (2023)

 

L.S.,
Hierbij informeren wij u over de annulering van de 23e Open Zuid Nederlandse Kampioenschappen van 11 februari aanstaande.
Onderstaand een toelichting van de organiserende vereniging.

 

Met vriendelijke groet,

TAEKWONDO BOND NEDERLAND

Geachte heer, mevrouw,

 

Middels deze schrijven willen wij de 23e Open Zuid Nederlandse Kampioenschapen welke gepland stond op 11 februari 2023 annuleren. In mijn brief zal ik nader toelichten wat de reden hiervan is.

Wij waren de eerste taekwondo vereniging in den lande die toernooi van dit formaat heeft georganiseerd, aangezien er geen andere verenigingen waren die dit op zich wilde nemen. Echter, zijn wij helaas genoodzaakt het toernooi te annuleren wegens enerzijds de (plotseling) hoge en onredelijke kosten. En anderzijds door een te lage animo waardoor het niet mogelijk is om het toernooi te organiseren. Wij weten dat het op korte termijn is. Excuses hiervoor!

 

Wij hebben het deelnemersbedrag laag proberen te houden in tegenstelling tot andere toernooien die worden georganiseerd, zodat wij kinderen en taekwondo liefhebbers een leuke dag konden bezorgen, maar helaas is het bedrag toch te laag en wij kunnen mensen in deze moeilijke periode niet vragen om meer inschrijfgeld te vragen. Het inschrijfgeld van
€ 27,50 ineens verhogen naar € 35,00 is niet te doen. Onder deze omstandigheden is het voor ons niet meer verantwoord en rendabel om een toernooi te organiseren. Daarnaast zijn wij geconfronteerd met het feit dat wij dit jaar ook geen bijdrage krijgen van de zaalexploitatie. Hoe jammer en wij het ook vinden. Maar de inkomsten wegen niet op tegen de onkosten en het is niet de bedoeling dat wij er zelf geld bij gaan leggen en dat het toernooi volledig voor de rekening komt van Taekwondo Vereniging Ertekin.

 

Het spijt ons ten zeerste deze negatieve mededeling te moeten kenbaar maken. Al met al kunnen wij als, Taekwondo Verenging Ertekin, de kosten voor het toernooi niet dragen waardoor het niet mogelijk en verantwoord is om de 23e OZNK te organiseren.

 

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en hopen op uw begrip.

 

Met sportieve groet,

Namens het bestuur:

Frank van Dartel         Voorzitter
Vefa Ertekin                Penningmeester

Informatie

Uitschrijving

Tijd

Gehele dag (Zaterdag)

Reacties zijn gesloten.