July, 2022

10julalldayNationale TaekwondodagDen Haag

Meer

Evenementen details

10 juli 2022 zal voor de eerste keer een Nationale taekwondodag  georganiseerd worden. In samenwerking met de Koreaanse ambassade en de TBN gaan we er een geweldig spektakel van maken.

  • Er zullen seminars gehouden worden voor iedereen, beginners en gevorderde. Sparren en Stijl. Sparren zal gaan onder leiding van Rafik Zohri de kersverse Nederlandse Bondscoach. De Stijl seminars zullen gegeven worden door Joël van der Weide (vijfvoudig en regerend Europees kampioen samen met zijn zus Dewi.
  • Trappen op kracht en snelheid
  • Een spectaculaire Show van Taekwondo door het Demo Team van de Kukkiwon uit Korea, je zult versteld staan hoe hoog een mens kan springen en zelfs dan nog planken kan door trappen.

Neem gerust je familie en vrienden mee het is een leuke dag en ook niet taekwondokas zullen genieten van het Kukkiwon demoteam.

Deelname aan Seminars  en de Kukkiwon show  zijn voor iedereen Gratis.

Plaats:

Sportcampus Zuiderpark

Meester P. Droogleever Fortuynweg 22

2533 SR Den Haag

Opening van de zaal is om 12.00 uur

Graag wel inschrijven voor de seminars ( de indeling is zo gemaakt dat je zowel met sparren als stijl mee kunt doen) via Info@taekwondobond.nl met vermelding van naam, leeftijd en graduatie en bondslidnummer.

Tijd

Gehele dag (Zondag)

Reacties zijn gesloten.